Αρχική σελίδα


"Αυτός ο ιστοχώρος έχει δημιουργηθεί όχι μόνο για να διδάξει πώς συντηρείται ένα ενυδρείο, αλλά πρωτίστως για να προσφέρει βασικές γνώσεις για τη λειτουργία της φύσης και την αλληλεξάρτηση όλων των ειδών ζωής του πλανήτη."


H γνώση που έχουμε αποκτήσει από χιλιάδες γενεές σε συνδυασμό με τη τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει μας δίνουν σήμερα πολλές δυνατότητες. Δυνατότητες αδιανόητες σε άλλες εποχές.

Ο φυσικός κόσμος που μέρα με τη μέρα κατανοούμε όλο και περισσότερο, δαμάζεται, αναπαράγεται, αλλά και υπέρεκμεταλλεύεται προς όφελος της ανθρωπότητας.
Η εξέλιξη των ειδών ζωής σε όλο τον πλανήτη ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν εξαρτήθηκε περισσότερο από ένα και μόνο είδος (Το δικό μας).
Η φύση μέσα απ’την οποία εξελιχθήκαμε έχει γίνει τώρα η ίδια ένα εργοστάσιο παραγωγής και πειραματισμών.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως όλη αυτή τη γνώση και τη δύναμη να επεμβαίνουμε στις φυσικές διαδικασίες και να δαμάζουμε την αγρια ζωή, ακολουθεί ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης για το πώς θα τη διαχειριστούμε.


    Η Ομάδα του enidrio.gr αποτελείται από έμπειρους ιχθυολόγους, γεωπόνους και τεχνικούς-κατασκευαστές ενυδρείων - email: info@enidrio.gr


    Gravity.gr - interactive web